2015. okt 20.

Trüffel Cukrászda ~ A cukormentes sütemények fellegvára

írta: SweetPécs
Trüffel Cukrászda ~ A cukormentes sütemények fellegvára

Kedves Olvasók! truffel_logo.png

Újabb süti délutánunkat a méltán híres Trüffel Cukrászdában tartottuk. Mivel van rá lehetőségünk így autóval közelítettük meg, hiszen ez a cukrászda nem a város központjában található, hanem egy nyugodtabb családi házakkal körülölet övezetben, a Hársfa utcában.  Úgy gondoltuk, hogy ez egyáltalán nem hátrány, hiszen aki ezt a cukrászdát választja, céltudatosan veszi irányba, mivel elsődleges célja, hogy elvitelre vásárolja a finomabbnál-finomabb süteményeket, és más desszerteket. Éppen ezért a cukrászda nem rendelkezik túl nagy vendégtérrel, ám ami van az nagyon barátságos, letisztult föld színeket használnak a berendezésekben, melyek nyugalmat árasztanak, éppen ezért ha egy vendég mégis úgy dönt, hogy helyben fogyaszt valami finomságot, szívesen elidőz a cukrászdában.truf.jpg

Ezért úgy gondoljuk, hogy a célcsoportként is olyan szegmenseket tudunk megjelölni, akik rendelkeznek autóval például édesanyákat, akik az iskolából hazafele menet betérnek egy kis desszertért, vagy azokat a családapákat és üzletembereket, akik kedveskedni szeretnének egy kis édességgel a szeretteiknek, de a közös pont a cukrászda vendégkörében, hogy mindannyian ragaszkodnak a magas minőséghez, éppen ezért visszajáró vendégek.  


A kínálat igazán nagy, főleg a cukormentes tortaszeletekből, amely jó értelemben megnehezítette a döntésünket, hiszen alig tudtunk választani az íncsiklandó sütemények között. Mivel túl vagyunk már egy-két délutáni sütizésen, így bizton állíthatjuk, hogy a városban az egyik olyan cukrászda, amelynek nagy versenyelőnyt biztosít az, hogy ilyen nagy kínálattal kedveskednek a cukorbetegek, és diétázók számára. Emellett idény jelleggel hűsítő finomságokkal, többek között fagylalttal kedveskednek a betérő vendégeknek. Amelyet sajnos most nem állt módunkban megkóstolni, de a pécsiek szerint a város egyik legfinomabb fagylaltját lehet itt kapni, úgyhogy ha kijön a jó idő már csak ezért visszatérünk ide, hogy mi is megkóstolhassuk.

truff3.jpg

truff2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

A kínálatukban még megtalálhatóak az édes kekszek mellett a sós aprósütemények különféle változatai is. Aki reggel munkába menet betért a cukrászdába reggeli kávéja mellé elfogyaszthat egy friss croissant is. Illetve különleges házi lekvárokat is lehet vásárolni, amik igényes csomagolásuk miatt akár ajándéknak is megfelelőek lehetnek és nagy előnyük, hogy cukormentes változatban is elérhetőek.  

truffel1.jpg

Ott jártunkkor mindannyian a cukormentes kínálatból választottunk, megkóstoltuk a svéd mandulatortát, a vaníliás madártejtortát, brazil diótortát, epres túrótortát, illetve egy hagyományos krémes cukormentes változatát. Mindegyik sütemény nagyon finom volt, az áruk 400-450 Ft körül van. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen minőségi édességért egyáltalán nem sok.  A kiszolgálás gyors és segítőkész.

truff.jpg

 

 

 

 

 

 

 

A Trüffel cukrászda megtalálható Facebookon is, ahol folyamatosan frissülő információkkal tájékoztatják vendégeiket. A honlapon pedig az összes cukrászdában megtalálható termékről bővebb információt kaphatunk. Ezen kívül a jegyespárok is betekintést kaphatnak az esküvői torta kínálatba, majd személyesen meg is rendelhetik azt.

Tehát úgy gondoljuk, hogy a Trüffel cukrászda méltán a város egyik legjobb cukrászdája. Minden igényt kielégítenek, mindezt úgy, hogy figyelnek a magas és állandó minőségre és a fogyasztók igényeire. Emellett folyamatosan jelen vannak a közösségi médiában, alkalmazkodva a mai kor trendjeihez.

 

Szólj hozzá

fagylalt sütemény cukormentes pohárkrém Pécs